Klassementtornooi 2023

Elke week houden we op dinsdag en woensdag vanaf 20:00 een tornooi voor alle klassementen. Nieuw dit jaar: op donderdag organiseren we dubbeltornooien met voorgift.

Je kan de resultaten van de voorbije tornooien raadplegen op qlt-tabletennis.com.

Deelname aan een tornooi kost 5 euro voor enkel, 8 euro per duo voor dubbel (4 euro pp). De winnaar van het tornooi mag gratis deelnemen op een volgend tornooi. Het eindtornooi is gratis voor de geselecteerden. Iedere deelnemer van elk eindtornooi wint een prijs. Inschrijven kan via mail, bericht of volgend formulier:

Er zijn tussen 11 juli en 24 augustus zeven weken weektornooien. Bij elk tornooi zijn er punten te verdienen. De beste drie resultaten tellen voor het puntenklassement. Tussen 29 en 31 augustus zijn er eindtornooien voor elke groep waarin de top 8 van elk weektornooi tegen elkaar uitkomt. Indien spelers uit de top 8  niet kunnen deelnemen, komen de eerstvolgende in de stand in aanmerking.

Dag Klassement Data
Dinsdag
opwarming vanaf 19:30
Gevorderden
NG + E + D + Recreant
11 juli / 18 juli / 25 juli / 1 augustus / 8 augustus / 15 augustus / 22 augustus
Eindtornooi: 29 augustus
Woensdag
opwarming vanaf 19:30
Experten
C + B + A
Top 3 dag ervoor mag ook deelnemen.
12 juli / 19 juli / 26 juli / 2 augustus / 9 augustus / 16 augustus / 23 augustus
Eindtornooi: 30 augustus
Donderdag
opwarming vanaf 19:30
Dubbel met voorgift
  Alle klassementen
13 juli / 20 juli / 27 juli / 3 augustus / 10 augustus / 17 augustus / 24 augustus
Eindtornooi: 31 augustus

 

We geven op zondag ook voorgifttornooien.

Belangrijk

Om discussies te vermijden, herhalen we de volgende regels:

  • Spelers moeten bij elk tornooi een half uur voor aanvang aanwezig zijn, zo niet dan worden ze van de tabellen geschrapt. Er kan een uitzondering gemaakt worden als er tijdig gewaarschuwd wordt, maar eenmaal er een reservespeler is opgeroepen, is de schrapping definitief.
  • Wanneer iemand van de top 3 van de vorige dag niet mee kan spelen de dag erna, wordt de volgende speler in de stand opgevist.
  • Een speler mag zich niet op eigen initiatief door een andere speler laten vervangen. Als een speler niet komt opdagen, dan krijgt een reservespeler voorrang.
  • Inschrijvingsgeld blijft verschuldigd voor wie inschreef, maar niet komt opdagen. Uitschrijven zonder verschuldigde betaling kan ten laatste om 23:59 van de dag voorafgaand aan het tornooi, mits daar een geldige reden voor is.
  • Wie aan een tornooi begint en tijdens het tornooi forfait geeft, betaalt één euro per niet gespeelde match. In uitzonderlijke gevallen, zoals bij een zware blessure, kan de organisatie beslissen deze boete te laten vallen.
  • We verwachten van de spelers dat ze mee de verantwoordelijkheid nemen voor een vlot verloop van de wedstrijden. Gebeurt dit niet, dan kan er een sanctie volgen.
  • Als organisator hebben we het recht wijzigingen aan te brengen aan de formules van de tornooien, en om tornooien te schrappen bij gebrek aan inschrijvingen of indien verstrengde Coronamaatregelen dit zouden vereisen.
  • Alle Coronamaatregelen die op federaal, (Oost-)Vlaams en Gents niveau worden ingevoerd, dienen te allen tijde gerespecteerd te worden. Iedere speler moet bij inschrijving minimum zijn of haar volledige naam en telefoonnummer opgeven.
  • Door zich in te schrijven verklaart iedere deelnemer het algemeen reglement vooraf gelezen en goedgekeurd te hebben.